Johtaminen tänään: ei enää mitä, vaan miten.

Yritysjohdolla ja yrityksillä on loputtomia listoja siitä, mitä pitäisi tehdä. Kuitenkin ratkaisevinta lopulta on se, miten toimitaan, miten johdetaan. Yksinkertaista, kun sen osaa! Redera auttaa löytämään juuri oikean miten-kulman. Viestin perillemenostakin vain murto-osa on itse asia, se mitä kerrotaan, lähes kaiken viestin tehosta ratkaisee se, miten asia kerrotaan.

Miten rakennamme ylivoimaisen asiakaskokemuksen? Miten toteutamme strategian parhaalla mahdollisella tavalla, kun mitä-taso on jo määritelty? Miten löydän tien suorituselämästä Merkityselämään?

Redera auttaa yritysjohtoa, johtoryhmiä ja organisaatioita löytämään sekä henkilökohtaisen että yritystason miten-kulman, joka tuo joka päivä lisää virtaa ja intoa tekemiseen Voimaus®- ja Ylivoimaus®-valmennuksin.

Titaanijohtajat on valmennusryhmä, jossa johtajan henkilökohtainen miten-kulma hiotaan huippuunsa ja sen toteutuksesta pidetään huolta luottamuksellisesti yhdessä. Titaanijohtajat on kokoontunut jo useamman vuoden.

Ota yhteyttä ja kysy johdon valmennuksista lisää. Kaikelle tekemisellemme annamme tyytyväisyystakuun. Katso myös  blogikirjoituksiamme johtajuudesta: www.hyvejohtajuus.fi